Açılış törenine, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, İlçe Başkanı Kenan Kelle, 26. Dönem Milletvekili Metin Akgün ve birçok protokol üyesi katıldı. İşletmenin sahibi Tugay Ayaz katılımcılardan bol kazanç ve bereket dileklerini aldı.

Başkan Sarıkurt, açılışta yaptığı konuşmada, "Kentimizde faaliyete geçen Nosta Çorba Sulu Yemek ve Izgara Lokantası'nın hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi. Ayrıca, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek bol kazançlar diledi.

Ferman Doğan İklim Değişikliği Zirvesi Organize Komitesinde Yer Alacak Ferman Doğan İklim Değişikliği Zirvesi Organize Komitesinde Yer Alacak

İşletme sahibi Tugay Ayaz da açılışta bir konuşma yaparak, "Bugün burada olmaktan ve bu işletmeyi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nosta Çorba olarak, Çorlu halkına lezzetli ve kaliteli yemekler sunmayı hedefliyoruz. Hepinize katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Nosta Çorba, sunduğu lezzetli sulu yemekler ve ızgara çeşitleriyle Çorlu halkına hizmet vermeye başladı. İşletmenin hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz.

www.instagram.com/nostacorba/

Editör: Murat Keskin