Deniz Akkaya, paylaşımında kızının telefonunu ele geçirdiğini ve yurtdışı planları da dahil olmak üzere birçok detayı öğrendiğini belirtti. Kızının bu planları kendisinden saklaması üzerine telefona el koyduğunu ifade eden Akkaya, kızının fiziken kendisine saldırdığını ve kendisini 1.5 saat boyunca balkonda kilitli tuttuğunu açıkladı.

Karsu, Haribeye Açıkhava'yı salladı Karsu, Haribeye Açıkhava'yı salladı

Akkaya, yaşadığı zor anları şu sözlerle dile getirdi:

"Son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan, sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim."

Deniz Akkaya, anneliğin zorluklarına da dikkat çekerek, "Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin," sözleriyle paylaşımını sonlandırdı.

Bu açıklamalar üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı, Akkaya'ya destek mesajları gönderirken, bazıları ise olayın detaylarını sorguladı. Deniz Akkaya'nın bu paylaşımı, anne-kız ilişkileri ve ergenlik dönemi sorunları üzerine önemli bir tartışma başlattı.

Editör: Murat Keskin